Personalia

    Hallo, ik ben Guus Koning, 61 jaar en woonachtig in Avenhorn (in de buurt van Hoorn).

    Zoals je ziet hou ik mij bezig met de CoderDojo van de bibliotheek van Hoorn. Maandelijks hebben we een bijeenkomst waarin we kinderen van 8 tot 14 leren programmeren in Scratch. Voor die bijeenkomsten ben ik bezig met het verzamelen, aanpassen en schrijven van lesmateriaal.

    Mijn grootste passie is golfen en je kunt mij dan ook regelmatig op de golfbaan van Spierdijk een balletje zien slaan. Daarnaast onderhoud ik voor golfclub De Koggen de website en ben ik ook nog penningmeester van de club.

    Thuis probeer ik via de cursussen van Berry Westra een goede bridger te worden. Ook zit ik tegenwoordig bijna dagelijks achter mijn piano (een eeuwenoude Schimmel) maar een goede pianist zal ik wel nooit meer worden. Het vader Jacob zit er al wel goed in 🙂

    Dat ik daar nu de tijd voor heb komt omdat ik al een tijdje zonder werk zit. Ik heb jaren lang les gegeven op de Hogeschool Utrecht maar wilde wel eens wat anders. Ik had gehoopt als functioneel beheerder een functie in het bedrijfsleven te vinden maar dat is tot op heden niet gelukt. Mocht iemand een leuke baan voor mij weten, ik hou me aanbevolen. Mijn cv is via deze link te downloaden.